Insula
Burg. van Beugenstraat 1
4904 LS Oosterhout


Tel: 06 22 21 83 68
Email: info@insula-abt.nl

CONTACT OPNEMEN?

Klik hier om contact op te nemen met ons.

img_arrow

INLOGGEN?

Klik hier naar de inlogpagina te gaan.

img_arrow
  • Een voorwaarde
  • Kenmerken werkwijze
  • Onze filosofie

Een voorwaarde

Bij het zoeken naar antwoorden stellen wij één voorwaarde: U moet voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan het invoeringsproces. Dat is onontbeerlijk om tot inhoudelijke diepgang en daadwerkelijke resultaten te komen.

 

Hoe het werkt? Klik hier!

 

 

Kenmerken werkwijze

Als we aan de slag gaan, doen we dat:

 

Flexibel

We gaan niet alles (weer) anders doen en we geven ook niet iedereen nieuwe taken. Nee, we sluiten aan bij de bestaande situatie. Waar zijn mensen nu mee bezig? Waarmee zouden ze bezig willen,  kunnen en moeten zijn? Van daaruit werken we stap voor stap naar het gewenste doel.

 

Duidelijk

Het wordt inzichtelijk wie precies wanneer wat moet doen. Een individueel taakprofiel beschrijft: wat is mijn verantwoordelijkheid, wat moet ik dan doen, wanneer is het goed en waarover kan ik wel of niet beslissen?  

 

Ontwikkelingsgericht

Alle inspanningen zijn gericht op de werkvloer, waar medewerkers in een prettige sfeer optimaal moeten kunnen functioneren. Zij hebben recht op goede informatie. Er is tijd en aandacht voor voorbereiding en uitvoering van hun werk. Samen streven we naar inhoudelijke diepgang.

 

Planmatig en cyclisch

In goed georganiseerde projecten werkt u inhoudelijk en efficiënt om gewenste veranderingen of verbeteringen tot stand te brengen. Trefwoorden: duidelijke prioriteiten, voldoende tijd, heldere taakverdeling, stap voor stap én niet te veel hooi op de vork.

 

Resultaatgericht

Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn vastgelegd in individuele taakprofielen. Driemaal per jaar maken we zichtbaar in hoeverre iemand zijn verantwoordelijkheid draagt of kan dragen, en tot welke resultaten dit heeft geleid.

 

 

Onze filosofie

Het beste halen uit uw mensen én uw organisatie

Bij Insula staan de mensen op de werkvloer centraal. Zij werken in een omgeving die elke dag complexer wordt. Dat komt het werkplezier en de prestaties niet altijd ten goede. Hoe krijgen ze weer greep op hun werk? Wij helpen mensen zelf antwoorden te vinden op die vraag.

 

Wij leren mensen de vaardigheden die ze nodig hebben. En we leren ze die te gebruiken op een manier die het best bij hen past. Iemand die weet wat hij waard is, is meer waard voor de organisatie, want dat belang verliezen wij niet uit het oog.

 

Insula helpt u bij het vinden van een juiste balans. Dat is een organisatie die zich goed ontwikkelt, met medewerkers én leidinggevenden die optimaal presteren in een prettige werkomgeving.  

 

Wij stellen de juiste vragen. Samen vinden we de antwoorden die samenhangend en concreet zijn. Zo komen we tot een duurzaam plan van aanpak. We doen dat met het Insula Besturingsmodel, dat we helemaal op maat maken voor uw organisatie.

 

 


Ontwikkeld door EigenSteil