Insula
Burg. van Beugenstraat 1
4904 LS Oosterhout


Tel: 06 22 21 83 68
Email: info@insula-abt.nl

CONTACT OPNEMEN?

Klik hier om contact op te nemen met ons.

img_arrow

INLOGGEN?

Klik hier naar de inlogpagina te gaan.

img_arrow

Greep op je werk

 

In iedere organisatie werken mensen aan een heleboel onderwerpen tegelijk: nieuwe methodes, ICT, persoonlijke ontwikkeling, kwaliteitszorg, samenwerking, fusie en ga zo maar door. Ons dagelijkse werk vraagt echter zoveel tijd en energie, dat we aan al die nieuwe initiatieven niet of nauwelijks toekomen. We doen ons uiterste best en zijn soms blij met de (kleine) successen die we boeken. Helaas zijn we vaker teleurgesteld door het gebrek aan resultaat. Het ontbreekt niet aan inzet, betrokkenheid of vakmanschap. Toch leiden goedbedoelde individuele inspanningen niet tot het gewenste resultaat.

 

Dat brengt negatieve energie in een organisatie. Medewerkers hebben het gevoel dat ze te veel hooi op hun vork krijgen of dat er niet naar hen geluisterd wordt. Waar moet ik beginnen? Hoe vind ik tijd en energie voor al die (nieuwe) taken? Is die verandering wel nodig?

Leidinggevenden voelen zich niet bij machte om zaken positief te beïnvloeden. Hoe creëer ik draagvlak? Hoe geef ik medewerkers de ruimte om belangrijke onderwerpen adequaat aan te pakken? Wat heeft voor onze organisatie eigenlijk de hoogste prioriteit?

 

De centrale vraag waarmee velen worstelen is: Hoe krijg ik (weer) greep op mijn werk? Of: Hoe krijg ik (weer) greep op mijn organisatie?

 


Onze aanpak

 

Insula geeft u het antwoord. Hoe dat werkt? Neem kennis van onze filosofie en het Insula Besturingsmodel dat hieruit is ontstaan. Kijk verder naar het Insula Management Informatie Systeem, dat technische ondersteuning biedt. Neem tenslotte kennis van alle andere diensten, die wij u kunnen bieden.

 

* Via deze website richten wij ons in tekst en voorbeelden primair op organisaties in het onderwijs, maar onze aanpak is ook in andere branches prima toepasbaar.


Ontwikkeld door EigenSteil