Insula
Burg. van Beugenstraat 1
4904 LS Oosterhout


Tel: 06 22 21 83 68
Email: info@insula-abt.nl

CONTACT OPNEMEN?

Klik hier om contact op te nemen met ons.

img_arrow

INLOGGEN?

Klik hier naar de inlogpagina te gaan.

img_arrow

Alle informatie op 1 plaats!

 

Professionals dreigen aan de leiband van de bureaucratie te moeten lopen. Door het toenemend aantal regels en procedures dient steeds meer vastgelegd en verantwoord te worden, waardoor de tijd voor daadwerkelijke uitvoering in het gedrang komt.  Deze ontwikkelingen gaan ten koste van de belangrijkste kwaliteiten van een professional: beroepseer, bezieling en diepgaande vakkennis. De valkuil voor een organisatie is alles volgens formats te willen doen, omdat er zonder een format geen ...gesprek meer kan plaatsvinden.

 

Wij helpen u deze valkuil te omzeilen. Veel van wat u nodig heeft voor beleidsontwikkeling of voor verantwoording, kunnen wij kant en klaar leveren. Dat spaart een hoop tijd. Tijd die daarmee vrijkomt voor uitvoering en diepgang.   

 

Met het digitale Insula Management Informatie Systeem (MIS) heeft u snel en helder inzicht in alle beschikbare informatie die van belang is voor het besturen van processen in uw organisatie. Ook ziet u in één oogopslag of relevante informatie ontbreekt.


Ontwikkeld door EigenSteil